Onze teven

team-member-img

Vasaran Barbarossa

Multi Kampioen

HD A – PRA vrij – Pompes vrij – DM vrij – ECVO – milde dystichiasis 20-07-2020

Tahti, geboren op 9 mei 2015, is een wolf sable teef uit de combinatie Multi Kampioen Elbereth Matkamies en INT NL Kampioen Fidelis Hurjan Lahja. Zij is de eerste teef uit eigen fok die wij aan hebben gehouden. Ook Tahti heeft een grote droom van ons waargemaakt door in 2017 beste teef te worden op zowel Crufts als de World Winner Show (2 van ’s werelds grootste shows). Tahti is ook een van die lieve knuffelberen waar onze kennel om bekend staat.

team-member-img

Lumilapsen Jalokivi

Kampioen

HD A – PRA drager – Pompes vrij – DM drager – ECVO vrij 2021

Noora, geboren 14 mei 2017, is net als onze andere meiden bijzonder voor ons op haar eigen manier. Zij is namelijk de dochter van onze pracht reu Multi Kampioen Peikkovuoren Oma Kultha. Wij wilden erg graag een dochter van hem aanhouden en dankzij kennel Lumilapsen is dit mogelijk gemaakt. Noora is een donker black and tan teefje. Noora heeft een lief en open karakter. Ze stapt overal graag op af en vindt het heerlijk om samen dingen met je te ondernemen.

team-member-img

Jehnajan Naapukka

Thyra wordt niet ingezet voor de fok.

Thyra, geboren op 16 juli 2019, hebben wij in 2019 geïmporteerd uit Finland. Wij hebben haar vader op show gezien en werden gelijk verliefd toen Minna haar combinatie met Heeta bekend maakt. In November 2019 zijn we naar Finland gevlogen om deze mooie dame op te halen. Thyra woont samen met Noora in Dronten.

team-member-img

Meus Mons Beau

PRA vrij A – Pompes vrij –

Kaira, geboren op 7 januari 2021 in Duitsland, is een mooi black and tan teefje uit de combinatie Multi Kampioen WW Peikkovuoren Mozart en Collet Nezkrotna Markyza. Toen wij onze Arttu ophaalden in Finland in 2014 hebben wij Mozart gezien en waren o slag verliefd op deze prachtige beer. Collet kennen wij uit een eerdere dekking met Arttu die prachtige pups opleverde, dus het was een wens die uitkwam dat wij een teefje uit deze combinatie mochten kiezen. Kaira is een prachtige dame en we zijn superblij dat we haar aan het team toe hebben kunnen voegen.

team-member-img

Vasaran Falanghina

PRA vrij A – Pompes vrij

Runa, geboren op 4 mei 2021, is een teefje uit de super mooie combinatie Multi Ch. Lapinkaunis Aramis en Multi Ch. WW’17 Vasaran Barbarossa. Deze combinatie schonk ons 6 prachtige puppies waarvan we een reu en teef aan hebben kunnen houden. Runa is een wolfsable teefje met mooie lichte aftekeningen. Wat gaan we genieten van deze mooie lieve jongedame.

Vasaran Barbarossa

Multi Kampioen

Lumilapsen Jalokivi

Kampioen

Jehnajan Naapukka

Meus Mons Beau

Vasaran Falanghina