Onze teven

team-member-img

Fidelis Hurjan Lahja

Kampioen

HD A – PRA vrij A – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 12-12-2014

Lahja, geboren op 18 september 2010, maakt een lang gekoesterde wens waar. Zij was het eerste teefje dat onze kennel kwam versterken en het mogelijk maakte om ons eerste nestje te fokken. Lahja is een prachtige teef van het kleurtype black and tan with white markings. Lahja is een echte gezelschapshond. Ze is graag bij je een heeft op hoog niveau gehoorzaamheid gedaan. Van Lahja hebben we 2 prachtige maar vooral hele lieve nesten mogen verwelkomen (A en B nest.)

team-member-img

Vasaran Barbarossa

Multi Kampioen

HD A – PRA vrij a – Pompes vrij – DM vrij – ECVO milde dystichiases 28-05-2018

Tahti, geboren op 9 mei 2015, is een wolf sable teef uit de combinatie Multi Kampioen Elbereth Matkamies en INT NL Kampioen Fidelis Hurjan Lahja. Zij is de eerste teef uit eigen fok die wij aan hebben gehouden. Ook Tahti heeft een grote droom van ons waargemaakt door in 2017 beste teef te worden op zowel Crufts als de World Winner Show (2 van ’s werelds grootste shows). Tahti is ook een van die lieve knuffelberen waar onze kennel om bekend staat.

team-member-img

Misakan Nallekarkki

HD A – PRA drager – Pompes vrij – DM vrij – ECVO Milde Dystichiasis 09-2018

Karkki, geboren 29 mei 2015, is een teef die wij samen met Nanda Thoer van Kennel v.d. Peellappies naar Nederland hebben geïmporteerd op 2 jarige leeftijd. Karkki had nog niet haar plek in de roedel in Finland gevonden en haar oude eigenaren zochten contact om een fijn nieuw huis voor haar te vinden. Karkki is een klein black and tan teefje met net als Kira een lief en aanhankelijk karakter. Ze steelt iedereen haart hart als kleine stoere lap. We zijn blij met dit teamlid van onze kennel.

team-member-img

Lumilapsen Jalokivi

Kampioen

HD A – PRA drager – Pompes vrij – DM drager – ECVO vrij 06-02-2020

Noora, geboren 14 mei 2017, is net als onze andere meiden bijzonder voor ons op haar eigen manier. Zij is namelijk de dochter van onze pracht reu Multi Kampioen Peikkovuoren Oma Kultha. Wij wilden erg graag een dochter van hem aanhouden en dankzij kennel Lumilapsen is dit mogelijk gemaakt. Noora is een donker black and tan teefje. Noora heeft een lief en open karakter. Ze stapt overal graag op af en vindt het heerlijk om samen dingen met je te ondernemen.

team-member-img

Jehnajan Naapukka

PRA drager – DM vrij

Thyra, geboren op 16 juli 2019, hebben wij in 2019 geïmporteerd uit Finland. Wij hebben haar vader op show gezien en werden gelijk verliefd toen Minna haar combinatie met Heeta bekend maakt. In November 2019 zijn we naar Finland gevlogen om deze mooie dame op te halen. Thyra woont samen met Noora in Dronten.

team-member-img

Black Blossom Lady Kristall

Kampioen

HD A – PRA vrij – Pompes vrij – ECVO vrij 01-10-2015

Kira, geboren op 30 mei 2009, hebben wij op 4 jarige leeftijd geïmporteerd uit Noorwegen. Kira is een wat kleinere wolf sable teef met een lief en onderdanig karakter. Kira is net als Usko een echte leider. Zij wil altijd voor harmonie in de groep zorgen. Kira is een teef met een prachtig gestrekt gangwerk, iets wat wij erg graag zien bij de lappen. Met Kira hebben we ons C nest gefokt.

Fidelis Hurjan Lahja

Kampioen

Vasaran Barbarossa

Multi Kampioen

Misakan Nallekarkki

Lumilapsen Jalokivi

Kampioen

Jehnajan Naapukka

Black Blossom Lady Kristall

Kampioen