Fidelis Duuri

Multi Kampioen

HD A – PRA vrij A – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 04-01-2021

Usko, geboren op 21 maart 2008, is onze eerste Finse Lappenhond. Usko is zoals wij wel zeggen een typische Finse Lappenhond reu. Hij heeft de ras karakteristieke expressie in zijn kop en een mooie volle vacht en sterke bouw. Wij hebben reeds veel shows en titels met hem gewonnen en spreken van geluk dat wij zo’n topper in onze kennel mogen hebben. Deze stevige stoere jongen is altijd bij je en houd dan ook altijd een oogje in het zeil. Hij is de onbesproken leider van onze roedel. Usko heeft al veel mooie nakomelingen over de hele wereld voortgebracht en we zijn trots deze kanjer aan de basis van onze kennel te hebben staan.

team-member-img

Peikkovuoren Oma Kultha

Multi Kampioen

HD A – PRA drager B – Pompes vrij – DM drager – ECVO vrij juli 2020

Arttu, geboren op 22 januari 2014, is een prachtige reu, gefokt door een van de bekendste kennels in Finland. Hij komt voort uit 2 lijnen waar wij echt gek op zijn, dus toen deze ouder combinatie bekend werd en wij hem konden co-ownen met kennel v.d. Peellappies, kwam een droom uit. Arttu heeft een vergelijkbaar karakter als dat van Duuri. Hij is erg lief en aanhankelijk en ook altijd op zoek naar een knuffel. Hij is altijd in de buurt en doet graag zijn best voor de baas.

team-member-img

Vasaran Douro

HD A – PRA vrij – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 01-02-2021

Douro, geboren op 17 juni 2019, is de eerste finse lappenhond die we uit een nest van een eigen gefokt teefje aanhouden. De combinatie van zijn ouders (2 Multi kampioenen uit onze kennel) stond altijd hoog op ons lijstje en deze bijzondere man (enige uit zijn nest) heeft een speciale plek in onze kennel verovert. Douro is een lieve en ondernemende finse lap die graag met iedereen speelt. Douro is net als onze Duuri een wolf sable.

team-member-img

Vasaran Bosco

Kampioen

HD A – PRA vrij a – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 07-02-2020

Bosco, geboren op 9 mei 2015, is een mooie sterke jongen uit een voor ons hele bijzondere combinatie. Hij heeft een wat donkerder black en tan masker en is een mooie grote jongen. De combinatie van Multi Kampioen Elbereth Matkamies en INT/NL Kampioen Fidelis Hurjan Lahja is duidelijk in hem terug te zien. Bosco is een energieke en vrolijke Finse Lappenhond die graag met zijn baas aan het werk gaat. We zijn blij dat wij deze reu mogen co-ownen van Frank en Eline.

team-member-img

Lapinlumon Nasti

Kampioen

HD A – PRA vrij A – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 16-09-2019

Duuri, geboren op 16 november 2009, is onze tweede (geïmporteerde) hond. Hij komt uit Denemarken. Duuri heeft de wolf sable vacht variant, een mooie kleur waarbij de ondervacht helemaal licht (wit) is en de top vacht zwart, als een soort zadel. Duuri is een vrolijke springerd en wil graag voor je werken. Als je Duuri in 1 woord wilt omschrijven, dan is dit “lieve teddybeer”. Hij heeft een mooie volle typische reuen kop en prachtige vacht.

Fidelis Duuri

Multi Kampioen

Peikkovuoren Oma Kultha

Multi Kampioen

Vasaran Douro

Vasaran Bosco

Kampioen

Lapinlumon Nasti

Kampioen