Fidelis Duuri

Multi Kampioen

HD A – PRA vrij A – Pompes vrij – DM vrij – ECVO vrij 04-01-2021

Usko, geboren op 21 maart 2008, is onze eerste Finse Lappenhond. Usko is zoals wij wel zeggen een typische Finse Lappenhond reu. Hij heeft de ras karakteristieke expressie in zijn kop en een mooie volle vacht en sterke bouw. Wij hebben reeds veel shows en titels met hem gewonnen en spreken van geluk dat wij zo’n topper in onze kennel mogen hebben. Deze stevige stoere jongen is altijd bij je en houd dan ook altijd een oogje in het zeil. Hij is de onbesproken leider van onze roedel. Usko heeft al veel mooie nakomelingen over de hele wereld voortgebracht en we zijn trots deze kanjer aan de basis van onze kennel te hebben staan.

INGEVROREN SPERMA BESCHIKBAAR

team-member-img

Peikkovuoren Oma Kultha

Multi Kampioen

HD A – PRA drager B – Pompes vrij – DM drager – ECVO vrij juli 2020

Arttu, geboren op 22 januari 2014, is een prachtige reu, gefokt door een van de bekendste kennels in Finland. Hij komt voort uit 2 lijnen waar wij echt gek op zijn, dus toen deze ouder combinatie bekend werd en wij hem konden co-ownen met kennel v.d. Peellappies, kwam een droom uit. Arttu heeft een vergelijkbaar karakter als dat van Duuri. Hij is erg lief en aanhankelijk en ook altijd op zoek naar een knuffel. Hij is altijd in de buurt en doet graag zijn best voor de baas.

BESCHIKBAAR ALS DEKREU

team-member-img

Vasaran Fernao Pires

PRA vrij A – Pompes vrij

Finn, geboren op 4 mei 2021, de grote stoere kerel die wij aan hebben kunnen houden uit het F-nest van Multi Kampioen Lapinkaunis Aramis en Multi Kampioen WW”17 Vasaran Barbarossa. We zijn superblij deze mooie black and tan reu in onze kennel te hebben en kijken uit naar een mooie toekomst met hem in de showring en fok.

TE JONG VOOR DE FOK NOG

team-member-img

Vasaran Graciano

Te jong om te testen

Kyan, geboren op 25 januari 2022 uit de combinatie New Lion’s De Pays De L’Aurore Boreale & Lumilapsen Jalokivi is een black and spectacles gekleurde reu. Hij viel erg op in het nest omdat hij altijd de eerste en meest kwispelende reu pup van het nest was. Een vrolijke snuiter met een fijn open karakter. Hij is een erg lief en aanhankelijk pupje die het liefst de hele dag bij je wil zijn.

TE JONG VOOR DE FOK NOG

Fidelis Duuri

Multi Kampioen

Peikkovuoren Oma Kultha

Multi Kampioen

Vasaran Fernao Pires

Vasaran Graciano